Soplica
Tło przepisu

Migdałowekrówki

Soplica o smaku migdała w karmelu

Łatwy
Składniki: 4
>60 min
Pobierz przepis

Składniki

na deser
60 ml
Soplicy o Smaku Migdała w Karmelu
375 ml
mleka skondensowanego słodzonego
30 g
masła
3
czubate łyżki cukru

Przepis

na deser
  1. Wszystkie składniki wkładamy do garnka i gotujemy na małym ogniu przez ok. godzinę lub do uzyskania charakterystycznego brązowego koloru krówki.
  2. Masę krówkową przelewamy do pojemnika, delikatnie posypujemy solą, studzimy i wkładamy do lodówki do zastygnięcia, po czym kroimy na kawałki.

Zobacz naszego vloga

Rozgrzewająca Wiśnia w Czekoladzie - wideo

30 min

Sopliczino - wideo

30 min

Kawowe Rozgrzanie - wideo

30 min

Zobacz wszystkie wpisy

Najpopularniejsze

Przepisy
Zobacz wszystkie przepisy