POZNAJ SOPLICE

TRADYCYJNIE OWOCOWE

Soplica nieprzerwanie od ponad 130 lat gości na polskich stołach, dostarczając najwyższej jakości doznań smakowych. Nalewki Soplica - wyjątkowe smaki, na bazie dojrzałych owoców, stworzonych w oparciu o tradycyjne receptury.

  • Szlachetne receptury inspirowane staropolską tradycją

  • Starannie wyselekcjonowane owoce

  • Spirytus najwyższej jakości

  • Doświadczenie pielęgnowane przez pokolenia

  • Soplica

    CYTRYNÓWKA
    CYTRYNÓWKA

    Smak Cytrynówki od Soplicy bierze się z połączenia alkoholu z dodatkiem soku z wyciskanych świeżych cytryn.

    Nasza receptura inspirowana jest najlepszymi metodami przygotowywania cytrynówki.

    To dlatego smak Cytrynówki od Soplicy ma w sobie jednocześnie słodycz i kwaskowość, a jej płyn ma klasyczny cytrynówkowy kolor i naturalny osad z cząstek cytryn.

    ZAWIERA 100% NATURALNY MACERAT OWOCOWY!

  • Soplica

    PIGWOWA
    PIGWOWA

    Szlachetna, leżakowana nalewka o tradycyjnym smaku dojrzałej pigwy. Wyjątkowa receptura oparta na dojrzewających jesienią owocach nadaje jej charakterystycznie słodki, a zarazem delikatnie kwaskowy smak.

  • Soplica

    WIŚNIOWA
    WIŚNIOWA

    Jedyna w swoim rodzaju nalewka tworzona z w pełni dojrzałych wiśni. Wyjątkowa receptura, oparta na dojrzewających w słońcu owocach i procesie leżakowania, nadaje jej niepowtarzalny smak z wyróżniającą się nutą wiśniowej pestki.

  • Soplica

    ORZECHLASKOWY
    ORZECHLASKOWY

    Wyjątkowo aromatyczna nalewka o słodkim, delikatnie kremowym smaku orzechów laskowych. Sekretem jej niepowtarzalnego smaku są starannie wyselekcjonowane składniki oraz proces spokojnego leżakowania.

  • Soplica

    MALINOWA
    MALINOWA

    Nalewka o smaku soczystych i dojrzałych malin, prosto ze słonecznego sadu. Swoją niespotykaną nutę smakową zawdzięcza dojrzałym, starannie wyselekcjonowanym owocom oraz unikalnej recepturze. Subtelny aromat tego trunku to wynik doskonałych proporcji i naturalnego pochodzenia składników.

  • Soplica

    ŚLIWKOWA
    ŚLIWKOWA

    Receptura tej wyjątkowej nalewki oparta jest na owocach śliwek. Jedynie naturalne składniki oraz inspiracja staropolskimi recepturami pozwoliły stworzyć ten szlachetny trunek, zmieniając cierpkie owoce tarniny na słodki bukiet pełen niespotykanych akcentów smakowych i zapachowych. Bogactwa aromatu dopełnia spokojne leżakowanie.

  • Soplica

    MIRABELKOWA
    MIRABELKOWA

    Nalewka inspirowana smakami polskiego lata oraz staropolską tradycją wytwarzania alkoholi. Sekretem jej niepowtarzalnego smaku jest połączenie dojrzałych i wyjątkowo aromatycznych mirabelek z wysokiej jakości spirytusem.

  • Soplica

    MORELOWA
    MORELOWA

    Nalewka inspirowana staropolską tradycją wytwarzania alkoholi. Sekretem jej niepowtarzalnego i przyjemnie intensywnego smaku i aromatu jest połączenie dojrzałych w słońcu, aksamitnych moreli z wysokiej jakości spirytusem.

  • Soplica

    TRUSKAWKOWA
    TRUSKAWKOWA

    Soplica Truskawkowa to wyjątkowe połączenie tradycji z najlepszymi owocami polskiego lata. Nalewka ta swój słodki smak zawdzięcza soczystym truskawkom, dojrzewającym w letnim słońcu oraz procesowi spokojnego leżakowania.

  • Soplica

    CYTRYNOWAZ NUTĄ MIODU
    CYTRYNOWAZ NUTĄ MIODU

    Wyjątkowa nalewka, łącząca orzeźwiające i dojrzałe cytryny, przełamane delikatnie słodką nutą polskiego miodu wielokwiatowego. Produkowana z nalewów na całe owoce cytryn, gdyż tylko całe owoce oddają pełnię cytrynowych aromatów. Z kolei delikatna nuta polskiego miodu stanowi dopełnienie nalewki, łagodząc lekką cierpkość i jednocześnie nadając jej indywidualny charakter. Niezwykła głębia smaku tego trunku to wynik naturalnych składników, leżakowania oraz receptur inspirowanych staropolskimi tradycjami.

  • Soplica

    CZARNAPORZECZKA
    CZARNAPORZECZKA

    Najwyższej jakości aromatyczna nalewka z czarnej porzeczki, przygotowana jedynie z naturalnych składników. Swój unikalny, lekko wytrawny, przełamany nutą słodyczy smak, zawdzięcza unikalnej recepturze i owocom prosto z sadu. Doskonale dobrane proporcje oraz proces spokojnego leżakowania nie tylko nadały jej szlachetności, ale również wzbogaciły ją o niespotykany bukiet smakowy.