Tło przepisu

Propozycja podania

Frappucino

Soplica Wiśnia w Czekoladzie

Łatwy
Składniki: 7
10 min

Składniki

40 ml
Soplicy Wiśnia w Czekoladzie
2 łyżeczki
kawy rozpuszczalnej
1
gałka lodów czekoladowych
150 ml
mleka lub napoju roślinnego np. Tymbark Just Plants Barista
Kilka kostek lodu
Bita śmietana
Czekoladowa posypka

Przepis

Umieść w blenderze 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej, 150 ml mleka, 40 ml Soplicy Wiśnia w czekoladzie, gałkę lodów czekoladowych oraz kilka kostek lodu. Zblenduj całość. Przelej Frappucino do szklanki. Udekoruj bitą śmietaną oraz czekoladową posypką.

Zobacz naszego vloga

Sopliczino - wideo

30 min

Wiśniowa delicja - wideo

30 min

Truskawkowa rozkosz - wideo

30 min

Zobacz wszystkie wpisy